39:an Inredning & Damkläder

God morgon, god morgon på er alla mina kära läsare. Jag har förstått att många har samma problem som jag haft när det gäller det här med att hitta en butik som säljer snygga och kvalitativa damkläder i Ängelholm. Jag tycker att det här med kläder är något som ständigt är på tapeten och ofta diskuteras. Det märker jag inte minst när jag själv går in och läser era bloggar men det pratas en hel del om det här med kläder och mode även i fikarummet på jobbet. Det har alltid funnits ett behov av att finna en bra butik som säljer damkläder i Ängelholm och det kommer alltid att fortsätta att finnas ett sådant behov. Problemet är väl att långt ifrån alla är på det klara med att det finns en butik som heter 39:an Inredning & Damkläder. 

Det här är butiken var lösningen på mitt problem i och med att jag tyckte att det var svårt att hitta bra damkläder som var i min stil. Damkläder finns det ju i både parti och minut men jag vill ha det där lilla extra som jag vet att flera av er också vill ha. Jag har hittat helt rätt när jag har funnit 39:an Inredning & Damkläder, det känns nästan som om jag har hittat hem på något sätt. Kvinnan som driver den här butiken är väldigt mån om att odla kundnära relationer. Det är en otroligt fin kundservice i den här butiken och jag får den hjälp som jag behöver och dessutom goda tips och råd när jag provar kläder och har svårt att bestämma mig. Alla som önskar sig en snygg men samtidigt unik stil ska definitivt köpa sina damkläder i Ängelholm på 39:an Inredning & Damkläder.