BD Kost & Rådgivning

Hej och god morgon alla underbara och härliga människor som väljer att komma in till min blogg som oftast handlar om andlighet och vårt välbefinnande. Jag har berättat om det till er förut, att jag brukar gå och få healing i Jönköping och stället som jag går till heter BD KOST & RÅDGIVNING. Det är så många av er läsare som har skrivit till mig och berättat att ni så gärna vill veta mer om just det här stället. Därför tänkte jag ta mig lite tid att berätta om det här användbara företaget för er, finaste läsare. Hit kan man gå om man behöver healing, kostrådgivning eller livscoachning i Växjö, Linköping eller Jönköping.  

 

Ja, det är verkligen riktigt bra att få healing. Att kroppens och själens olika energifrekvenser programmeras om till andra frekvenser gör att de olika energier som finns samspelar bättre vilket innebär en mycket större själslig och kroppslig balans. Jag tillhör den här gruppen av “högkänsliga” individer och för mig har det varit extra viktigt att komma i balans. Är man “högkänslig” känner man väldigt lätt av både bra och dåliga energier och man kan då behöva hjälp med att filtrera ut det negativa vilket jag får hjälp med i denna healing. Jag är en mer harmonisk människa nu än vad jag var tidigare, så därför är jag väldigt tacksam över att BD KOST & RÅDGIVNING finns här för alla oss som behöver denna hjälp med healing i Jönköping eller hjälp med något annat. Är ni intresserade av att få må bättre och att komma i balans rekommenderar jag er verkligen att ta kontakt med BD KOST & RÅDGIVNING. Det finns bra information på deras hemsida så jag rekommenderar er att gå in där, så får ni veta mer om vad de kan hjälpa till med.