Det är bra med fotvård

Hej på er alla mina fina och underbara vänner. Jag hoppas att ni känner att ni haft en bra dag så här långt. Det har jag haft, lunchen är avklarad och det blev 20 minuters siesta utsträckt i soffan. I dag tänkte jag ta mig tid att berätta för er om ett företag som erbjuder fotvård i Trelleborg. Tina Små & Stora fötter heter det här stället och dit gick jag för ett tag sedan när jag hade ont i fötterna. Jag promenerar än hit och än dit på dagarna. Jag älskar att vara ute och promenera mycket och länge med mina två hundar. Tyvärr har jag haft ett par skor som inte var särskilt bra. Jag blev öm i fötterna och fick sprickor i hälarna. Det var därför jag gick till Tina Små & Stora Fötter där jag fick en välgörande och skön fotvård i Trelleborg.  

 

Det här med att få fotvård det kan jag verkligen rekommendera er. Oavsett om ni har något problem med era fötter, eller om ni bara är intresserade av en stunds avkoppling kan ni få detta på Tina Små & Stora Fötter. Nu råder jag er alla också att se över era skor. Våren är snart här och då kommer folk ut och promenerar mera. Gör inte som jag och kläm in fötterna i dåliga skor. Då kommer problemen lika säkert som ett brev på posten. Verkligen onödigt menar jag. Tina Små & Stora Fötter har en hel del att erbjuda sina kunder i form av olika behandlingar, pedikyr eller fot- och underbensmassage. Jag har fått jättefin hjälp här och råder er andra att också gå dit om ni känner att dessa behandlingar är något också för er. Mer information hittar ni på hemsidan Ha nu en fortsatt fin eftermiddag!