Hemstädning på Lidingö

Hej på er alla trogna och lojala läsare och riktigt varmt välkomna in till min blogg. Jag hoppas att ni ska tycka att ämnet för dagen ger er en intressant stunds läsning, särskilt för er som är i behov av bra och pålitlig hemstädning på Lidingö, och när ni läst klart vill jag att ni ska ha fått inspiration och några praktiska tips på hur ni också kan göra er vardag lite enklare. Aquarele är den städfirma i som bokstavligt talat har “räddat” mig. Om du är som jag, en heltidsarbetande småbarnsmamma som får ta ett stort ansvar både på arbetet och i hemmet vet du hur svårt det är att få tiden att räcka till. Jag får ju en hel del kommentarer här i bloggen och en gemensam nämnare det är hur stressade de flesta småbarnsföräldrarna tycks vara med alla dessa krav som finns från höger och vänster i parti och minut. Jag bor i en villa på Lidingö. Det är en fin miljö för barnen att växa upp, ett litet Stockholmsparadis. Men som heltidsarbetande föräldrar och tre barn som ska skjutsas till och från olika fritidsaktiviteter, mat som ska lagas och skolväskor som ska packas och allt annat som ska göras också, så räckte tiden inte till. Många gånger önskade jag att dygnet skulle ha några extra timmar. Nu har det ju faktiskt blivit så, att mitt dygn fått fler timmar sedan jag anlitade Aquarele. Tack vare denna hemstädning på Lidingö har jag nu fått mycket mer kvalitetstid att spendera tillsammans med barn och man. 

 

Aquarele är ett städföretag som kan göra en skillnad för er också i Vasastaden eller i Solna med dess omnejder. Det finns så många olika tjänster både för privatpersoner och för företagare som Aquarele erbjuder. Är du intresserad av att veta mer specifikt om vad som erbjuds, kika då in på deras hemsida.