Välklädd nu och idag och alla dagar!

God morgon alla fina läsare och hoppas att ni har haft en riktigt fin helg? Nu är ni välkomna tillbaks hit till min blogg och så får jag väl starta denna nya vecka med att berätta om vad jag gjorde nu i helgen. Jo, jag var i min favoritbutik i lördags igen. Nämligen en butik som heter Nu&Idag. Detta är en underbar dambutik i Västerås bland annat. Jag är en trogen och lojal kund i just den här butiken och det beror på att de säljer exakt sådana kläder som jag tycker om. Nu i lördags så köpte jag ytterligare ett par av mina favoritjeans. Ett par jeans med superstretch åt alla håll. Jag älskar dessa jeans som sitter så fantastiskt bra på. Det är de mest bekväma byxorna jag någonsin har haft. Ja, det var ju inte första gången jag köpte ett par jeans av just den här modellen och jag har inte funnit dem någon annanstans än hos Nu&Idag. 

 

Jag vill tipsa er om den här dambutiken i Västerås med omnejd. Det vill säga att även du som letar efter en kvalitativ dambutik i till exempel Köping, Örebro eller Eskilstuna borde vända er till Nu&Idag, för i den här dambutiken finner ni så mycket fint både i klädväg och när det gäller olika accessoarer. Det finns helt klart någonting för alla kvinnor här, oavsett om man är ute efter lite enklare och billigare plagg eller letar efter något mer exklusivt. De här jeansen som jag har köpt är så fantastiskt sköna så om ni inte har provat dessa “stretch åt alla håll-jeans” så rekommenderar jag er att göra så. Det som är så fiffigt med just stretch det är ju att de sitter så snyggt på. Nu&Idag det har blivit mitt stamställe och eftersom de har så mycket fint i den här butiken så hoppas jag att också ni ska hitta hit!